Perancang BOM Kawasan Strategik Lembah Klang Ditangkap | KAKI PALU

Perancang BOM Kawasan Strategik Lembah Klang Ditangkap

Share on Google Plus
Rakyat Malaysia tolong peka dengan laporan semasa oleh pihak kesalamatan negara,kerana negara kita kini menjadi sasaran pihak tidak bertanggungjawab IS untuk menghuruhara.

Setakat ini pihak Polis melaporkan telah menangkap  93 orang dipercayai terbabit dengan IS,daripada jumlah itu 77 adalah rakyat negara ini,manakala bakinya warga asing.

Terkini pihak polis telah menahan 12 lelaki warga tempatan,mereka diyaki berkomplot melancarkan serangan keatas sasaran strategik dan kepentingan kerajaan di sekitar Lembah Klang.

Mereka meracang untuk melancarkan serangan sebagai menyahut seruan bos kanan IS di negara Syria.

Mereka ingin melancarkan serangan keatas kepetingan negara Islam yang dikira sekular,kerana didakwa sebagai musuh kumpulan IS dan sebagai tindak balas  terhadap operasi penangkapan mereka yang disyaki terbabit dengan IS.

Setiap hari rakyat Malaysia hanya tahu bergaduh hal-hal politik,hal sukan,namun hal penting begini tidak pula diambil tahu sama sekali.

Tolong lah peka dengan keadaan keselamatan terkini negara...

Jenis manusia celaka dalam IS bukanya dikira rakyat negara ini hidup makmur selama ini,mereka hanya ikut nafsu jahat bukanya Jihad.


Share on Google Plus

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment