"Boleh Saya Hisap Awak?" - Tanya Lelaki Miang Kepada Dini Dalam LRT | KAKI PALU

"Boleh Saya Hisap Awak?" - Tanya Lelaki Miang Kepada Dini Dalam LRT

Share on Google PlusDini Van Haeren sedang berada dalam perjalanan ke tempat kerjanya di Kuala Lumpur ketika insiden ini berlaku. Semasa di dalam LRT, Dini berasa tidak selesa apabila ternampak seorang pemuda yang kelihatan mencurigakan sedang memandang kearahnya.
“Pemuda ini memandang saya dari atas ke bawah dengan senyumannya yang nakal dan sinis. Kamu pasti akan berasa tidak selamat kalau kamu lihat wajahnya ketika itu,” jelas Dini.

Saya mendengar seperti suatu bisikan di telinga saya – dia berkata, ‘Boleh saya hisap awak?’Dini mengumpulkan keberanian beliau dan menjerit kepada pemuda itu namun beliau hanya mendapat senyuman sinis sebagai balasan.


Dini tidak dapat bertahan lebih lama lagi. Beliau terus mencapai telefon bimbitnya dan mengambil gambar pemuda itu. Namun, pemuda itu sempat menutup wajahnya dengan air kotak supaya identitinya tidak terbongkar.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment