Bosan Dengan WhatsApp Call, Kini Telegram Call Akan Dilancarkan | KAKI PALU

Bosan Dengan WhatsApp Call, Kini Telegram Call Akan Dilancarkan

Share on Google Plus


Mungkin sedikit lambat sebelum dilancarkan kepada umum berbanding pencabar terdekat iaitu WhatsApp, namun kemaskini terbaru Telegram melalui program beta mereka mengesahkan aplikasi Telegram bakal hadir dengan fungsi Telegram Calls.


Kehadiran Telegram Calls juga membolehkan anda berhubung bersama kenalan atau rakan anda hanya melalui username yang tersedia tanpa memerlukan anda menyimpan nombor.

Buat anda yang tidak sabar untuk mencuba fungsi terbaru Telegram ini, anda boleh ikuti langkah ini untuk download aplikasi Telegram beta. Secara amnya, menu untuk membuat panggilan tidak terpampang secara umum namun dengan mengikuti langkah ini anda dapat mengakses fungsi terbaru ini.


Kami harap fungsi Telegram Calls yang bakal dilancarkan untuk kegunaan umum ini hadir dengan quality panggilan yang lebih baik berbanding aplikasi WhatsApp yang kerap menghadapi masalah delay yang lama.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment