Majalah Forbes Asia Pilih Neelofa | KAKI PALU

Majalah Forbes Asia Pilih Neelofa

Share on Google Plus


Berdiri di atas kredibiliti usahawan wanita berjaya, Neelofa baru baru ini berkongsi sesi penggambaran bersama majalah Forbes Asia, sebuah majalah berinformasikan perniagaan di rantau ini.Perkara tersebut sekaligus membuatkan peminatnya kagum malah dalam masa yang sama membuatkan lebih ramai wanita yang mahu turut berjaya sepertinya. Walaupun dalam muatnaik video di Instagram tersebut, Neelofa tidak terlalu bercerita lebih mendalam tentangnya.

Apa yang pasti, kejayaan ini pastinya membuatkan Neelofa untuk terus berjaya dalam bidang perniagaan. Bagus juga sekali sekala keluar cerita mengenai kejayaan Neelofa berbanding kisah cinta yang sehingga kini masih belum pasti jawapannya.

Apa pun, good luck buat Neelofa dan semoga apa yang diusahakan oleh pelakon dan pengacara wanita ini akan sentiasa mendapat sokongan peminat. (rtky/s)
Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment