Lelaki Curi 10,000 Helai Pakaian Dalam Untuk Dodoikan Tidurnya | KAKI PALU

Lelaki Curi 10,000 Helai Pakaian Dalam Untuk Dodoikan Tidurnya

Share on Google Plus


Polis di Jiujiang terkejut apabila menemui koleksi baju dalam perempuan yang dicuri oleh seorang lelaki dan disimpan di dalam satu bilik dorm kecil.

Dianggarkan 10,000 pakaian dalam telah dirampas dan suspek juga telah ditahan.

Kegiatan suspek didedahkan oleh salah seorang mangsanya yang terperasan terdapat sepasang pakaian dalamnya yang hilang tergantung di sebuah balkoni berdekatan dorminitori kilang itu.

Polis kemudian mengepung bilik lelaki itu dan terkejut apabila mendapati ia tidak mempunyai perabut dan barang elektronik, tetapi hanya dipenuhi pakaian dalam.

Di dalam bilik itu, terdapat 10 bag yang dipenuhi dengan pakaian dalam serta kotak-kotak dan kabinet yang turut digunakan untuk hobi peliknya itu.

Jiangnan City News melaporkan bahawa suspek, 40, yang hanya dikenali sebagai Xing, telah bercerai selama beberapa tahun.

Supek juga mengaku dia telah mencuri kesemua pakaian dalam itu dalam masa 10 tahun. Dia juga mengaku sudah menggemari pakaian dalam perempuan sejak dia kecil lagi.

Menceritakan kegiatannya, dia berkata dia akan mengambil sejumlah pakaian dalam untuk membuainya sehingga tertidur.

Kerana tabiat ini, dia kerap kali membasuh pakaian-pakaian itu.


Sumber: Shanghaiist.com


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment