Pelajar Lelaki Tingkatan 4 Diraba Sekumpulan Remaja Perempuan | KAKI PALU

Pelajar Lelaki Tingkatan 4 Diraba Sekumpulan Remaja Perempuan

Share on Google PlusSeorang pelajar tingkatan empat sebuah sekolah di Marang mendakwa dia telah diraba oleh sekumpulan remaja perempuan di belakang sekolah, lapor Projek MMO.

Menurut mangsa, selepas dia dipukul, seluarnya telah ditanggalkan oleh sekumpulan remaja perempuan berkenaan kira-kira jam 5 petang selasa lalu di mana katanya rakaman berkenaan telah disebarkan ke laman Facebook dan WeChat.

Kejadian berlaku selepas dia telah dipaksa oleh dua orang gadis yang tidak dikenalinya setelah motosikal yang dinaikinya dirampas oleh mereka, apabila sampai saspek yang marah pada mangsa terus memukulnya berulang kali di kepala.

“Tidak cukup dibelasah, mangsa mendakwa seluar yang dipakainya turut ditarik selain mendakwa turut diraba dengan kejadian berkenaan dikatakan dirakam,” katanya.

Mangsa membuat aduan polis kerana rasa diaibkan selain bimbang keselamatan dirinya.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment