'Sedap Diraba!' - Sikap Jijik Remaja Masa Kini | KAKI PALU

'Sedap Diraba!' - Sikap Jijik Remaja Masa Kini

Share on Google PlusZaman sekarang, realiti anak muda bercinta sanggup mengenepikan halal dan haram dalam perhubungan. Malah kadang-kadang aksi kemesraan yang dipamerkan mengalahkan pasangan yang sudah halal statusnya.

Beberapa keping foto seorang wanita berbaju putih dan kelabu sedang berbaring di atas paha teman lelakinya yang berbaju biru di dalam sebuah kereta tersebar di laman sosial.

Tambah menjijikkan lagi ialah aksi intim yang dilakukan oleh pasangan ini.

Jelas terpapar melalui gambar itu si teman lelaki sedang meraba te*** wanita itu sedangkan si perempuan hanya mampu memuncungkan mulut seolah-olah ‘sedap’ dengan perbuatan teman lelakinya itu.

Sungguh memalukan dan sedih dengan tindakan wanita berkenaan kerana merelakan dirinya diperlakukan sedemikian rupa.

Padahal, belum tentu dia bakal berkahwin dengan teman lelakinya itu tetapi segala-galanya sudah diserahkan. Inilah jadinya apabila merasakan dunia ini mereka yang punya.

Haih, sudahlah melakukan aksi tidak senonoh, dengan selamba dan tanpa segan silu memuat naik gambar aksinya itu untuk tatapan umum di media sosial. Dasar orang yang tak tahu malu!


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment