2 VIDEO Jelas Ketika David Teo Ditampar Mat Over Di Depan PM Kerana Biadap | KAKI PALU

2 VIDEO Jelas Ketika David Teo Ditampar Mat Over Di Depan PM Kerana Biadap

Share on Google PlusKali ini David Teoh memang melampau apabila bertindak kurang ajar dalam satu majlis yang penuh harmoni diantara pengiat seni dan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.


Berdasarkan video yang viral di media sosial tersebut, David Teoh mensasarkan amarah tersebut kepada Rosyam Noor mungkin atas alasan tidak memberi perhatian kepada beliau. Namun cara yang digunakan oleh David Teoh terlalu kurang ajar.


Beliau seolah-olah enggan memahami konsep santai TN50 dan mahu diberikan keutamaan. Tindakan David Teoh tersebut telah mengundang kemarahan dan salah seorang penonton yang juga merupakan seorang pelakon komedi Mat Over yang telah bertindak menampar beliau.


Datuk Seri Najib berkata tidak perlulah bertindak sekasar demikian dan beliau bersetuju untuk meneruskan program tersebut dengan cukup “sporting”.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment