Album Terbaru Datuk Siti Habis Terjual Dalam 20 Minit | KAKI PALU

Album Terbaru Datuk Siti Habis Terjual Dalam 20 Minit

Share on Google Plus

Siapa yang tak kenal dengan penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza. Baru-baru ini, album terbarunya SimetriSiti habis dalam masa 20 minit selepas dilancarkan.

Memetik laporan Astro Gempak, Datuk Siti meluahkan rasa gembira sebaik sahaja mengetahui 300 unit album terbarunya habis ditempah sebaik sahaja penjualan dibuka menerusi portal membeli-belah Lazada.

“Banyak cabaran yang saya hadapi untuk hasilkan album ini dan saya gembira apabila mendapat tahu SimetriSiti mendapat sambutan.

“Alhamdulillah, untuk permulaan ini sudah 300 unit album terjual. Edisi ini sangat istimewa kerana mempunyai tanda tangan saya beserta poskad khas buat peminat.

Album SimetriSiti akan mula berada di pasaran pada 10 Mei ini di Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Antara lagu yang dimuatkan dalam album tersebut adalah Segala Perasaan, Aku Bukan Malaikat, Manis Terindah, Bersandar Cinta, Penghiburku dan Ikrar Cinta.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment