Adik Perempuan Nur Sajat Lagi Cun! | KAKI PALU

Adik Perempuan Nur Sajat Lagi Cun!

Share on Google Plus


Siapa yang tak kenal dengan usahawan cantik Nur Sajat. Tapi ramai yang tidak tahu bahawa dia mempunyai seorang adik perempuan yang boleh tahan cantiknya.


Ada yang cakap adiknya itu lawa macam Kim Kardashian. Wajah adiknya itu, Mustika, boleh dikatakan mirip Nur Sajat dan kini semakin menjadi perhatian umum.


Mustika sudahpun berkahwin mendirikan rumah tangga dengan seorang jurulatih gimnasium, Muhammad Irfan Steve Abdullah dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.A post shared by MUSTIKA (@must1ka) onAda yang cakap wajahnya ada iras-iras selebriti Hollywood Kim Kardashiaon dan Irma Hasmi.


A post shared by MUSTIKA (@must1ka) on
Ramai yang tidak tahu, Mustika pernah membintangi drama Tundukkan Playboy itu bersama Alif Satar dan Hafidz Roshdi.


A post shared by MUSTIKA (@must1ka) onMustika sebelum ini pernah menjadi vokalis sebuah band namun malangnya telah berpecah. Ada yang memuji suaranya mirip penyanyi Shakira.


A post shared by MUSTIKA (@must1ka) onTerdahulu, Mustika pernah mengemaskini status Instagramnya ketika Sajat ditimpa kemalangan beberapa tahun lalu dan menggelarnya ‘abang’

Mustika juga pernah muncul dalam sebuah temubual rancangan televisyen tujuh tahun lalu, ‘Halalkah Aku’
Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment