Akui Pernah Nampak 'Angry Bird' Nur Sajat, Dia Adalah Lelaki Tulen Sejak Lahir - Kawan Sekolah | KAKI PALU

Akui Pernah Nampak 'Angry Bird' Nur Sajat, Dia Adalah Lelaki Tulen Sejak Lahir - Kawan Sekolah

Share on Google Plus
Sebelum ini, Nur Sajat telah disahkan oleh seorang doktor yang dirinya ternyata wanita tulen berserta surat rasmi pengesahan jantina, bukan pondan seperti mana yang didakwa oleh ramai rakyat Malaysia.

Namun, ternyata laporan doktor tersebut tidak boleh digunapakai apabila salah seorang rakan sekolah rendah Nur Sajat tampil mendedahkan jantina sebenar Nur Sajat yang menjadi teka-teki, sekejap khunsa, sekejap pondan dan sekejap wanita sebenar.
Rakan sekolah Nur Sajat yang dikenali sebagai Muhammad bin Aris mendedahkan rahsia Nur Sajat melalui laman sosial Facebook, mengesahkan bahawa Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajad Bin Kamarul Zaman adalah seorang lelaki tulen sejak kecil lagi dan bukannya khunsa.

Lelaki itu juga bersumpah bahawa Nur Sajat merupakan lelaki tulen dan bukan seorang khunsa seperti mana yang digembar-gembur sebelum ini serta mengaku pernah melihat ‘tontolou’ Nur Sajat yang ternyata dimiliki oleh seorang lelaki. – ks


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment