Bunuh Isteri Kerana Bentuk Capati Tidak Bulat | KAKI PALU

Bunuh Isteri Kerana Bentuk Capati Tidak Bulat

Share on Google Plus
Hanya disebabkan capati yang dibuatnya isterinya tidak berbentuk bulat, tergamak seorang suami membunuh isterinya yang sedang hamil.

Mangsa yang dikenali sebagai Simran, 22, yang hamil empat bulan dipercayai dicekik hingga mati selepas bergaduh pada malam sabtu lalu sebelum ditemui terbaring disebuah rumah pangsa di sini pada pagi ahad lalu oleh abang mangsa, lapor Times of India.

Manakala anak perempuan mangsa yang berusia empat tahun ditemui dikurung didalam sebuah bilik manakala suspek melarikan diri.

Kanak-kanak itu berkata kepada polis, bapanya sering memarahi ibunya kerana capati yang dibuatnya tidak berbentuk bulat.

“Ibu saya seorang yang pandai memasak tetapi bentuk capati yang dibuatnya sering menimbulkan kemarahan bapa saya,” katanya.

Menurutnya, dalam kejadian itu, bapanya berang selepas dihidangkan capati yang tidak berbentuk bulat dan terus menendang perut ibunya.

“Saya cuba membantu ibu tetapi bapa mengheret saya masuk ke dalam bilik dan mengunci dari luar,” ceritanya.

Polis memberitahu, siasatan awal mendapati mangsa mati selepas leher dijerut dengan tali.

“Polis kini memburu suami mangsa dan suspek berdepan dakwaan membunuh,” katanya. - MALAYSIAN TIMES


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment