Usahawan Naza Lamar Anak Vincent Tan Di Maghribi

Share on Google PlusAnak dua keluarga perniagaan besar dan terkenal, yang selama ini diketahui dilamun cinta, bakal melangsungkan perkahwinan.Anak pemilik syarikat kumpulan Naza dan kekasihnya, anak Tan Sri Vincent Tan, mengumumkan pertunangan mereka di Instagram malam tadi.SM Faliq Tan Sri SM Nasimuddin, 32, melamar Chryseis Tan, 29, di Marrakesh, Maghribi pada Jumaat, berdasarkan coretan “30.6.2017” di foto.
Foto ahli perniagaan muda itu menghulur cincin kepada kekasihnya sambil melutut dengan latar bunga bertulisan “Will you marry me?” dimuatkan oleh Tan.Mengenali Tan sejak di bangku sekolah, Faliq kini timbalan pengerusi eksekutif dan pengarah urusan kumpulan Naza TTDI Sdn Bhd.Sementara Tan pula ketua pegawai eksekutif Berjaya Times Square dan pengarah eksekutif Berjaya Assets Berhad.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment