Nothing To Hide 2 : Soalan Bocor Untuk Mahathir | KAKI PALU

Nothing To Hide 2 : Soalan Bocor Untuk Mahathir

Share on Google Plus
1. Difahamkan bahawa program ‘Nothing To Hide 2.0’ yang dianjur oleh Armada PPBM akan diteruskan juga.

2. Jika benar, kita sudah dapat mengagak propaganda yang akan dimainkan oleh mereka. Seperti yang dijangka, mereka akan cuba memperlekehkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak kerana ‘tidak hadir’ tetapi dijangkakan tindakan mereka itu tidak ada nilai dan sekadar publisiti murahan sahaja.

3. Lebih dinanti-nantikan adalah apabila hadirin yang berada dalam majlis ini akan menggunakan sepenuhnya majlis tersebut untuk menyoal siasat Tun Dr Mahathir.

4. Penulis mendapat berita bahawa majlis ini nanti akan disertai oleh lebih ramai pihak yang sebelum ini tidak diberi kesempatan untuk bercakap semasa Forum bertajuk “Mahathir: Agen perubahan atau Pemusnah” dan "Nothing To Hide 1".

5. Mereka ini terdiri daripada generasi muda dan juga penyokong-penyokong tegar yang telah meluahkan pandangan mereka serta muak dengan sandiwara badut-badut dalam Pakatan Harapan dan menolak kehadiran Tun Dr Mahathir di dalam Pakatan.

6. Bagi mereka, Nothing to Hide 2 adalah peluang mereka secara terbuka untuk menggesa Mahathir supaya undur diri dan tidak lagi mencampuri politik Pakatan Harapan.

7. Semasa forum "Mahathir: Agen perubahan atau Pemusnah", penyokong pembangkang telah menghentam panel yang hadir. Adakah perkara sama akan berulang terhadap Tun Dr Mahathir?*Baca selanjutnya kupasan SOALAN BOCOR UNTUK MAHATHIR:*


http://klxpress.com.my/editorial/26328-nothing-to-hide-2-soalan-bocor-untuk-mahathir.html


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment