Video Fathia Latiff Berkemban Separuh Bogel ? | KAKI PALU

Video Fathia Latiff Berkemban Separuh Bogel ?

Share on Google Plus


OMG nampaknya kisah Fathia Latiff belum lagi berakhir. Kali ini satu lagi video yang menunjukkan wanita yang kelihatan mirip dengan pelakon Fathia tersebar di media sosial.


Terdahulu, Fathia menari seksi sehingga menampakkan sebahagian asetnya kepada umum.


Terkini, dia hanya bertuala muncul di siaran aplikasi Bigo milik rakannya secara tidak sengaja dan wajahnya kali ini kelihatan lebih jelas.


Aplikasi Bigo Live milik pelakon baru, Natasha Elyzza itu dilihat Fathia muncul bertuala sambil berseloroh berkata,    “Itulah pasalnya. jangan main (Bigo Live) kalau aku ada.”Namun, tidak lama kemudian, mungkin setelah didesak penonton aplikasi itu, Fathia kemudian bersuara“Mengaku je lah.. Ha, Fathia”.Jika sebelum ini Natasha menafikan bahawa wanita dalam video terbabit bukan Fathia, kini segalanya terbongkar apabila individu di dalam video itu sendiri mengaku dirinya adalah Fathia.


Dalam pada itu, Natasha yang kelihatan bengang dengan cacian dilempar netizen terhadap Fathia bertanya apa masalahnya sekiranya benar wanita itu adalah Fathia.


Malah dia turut bertanya jika netizen yang menyaksikan siaran aplikasi Bigo Live itu mempunyai masalah dengan artis.


Katanya dengan nada yang agak kasar, ” Apa masalah kalau Fathia.. Ada masalah ke korang dengan artis-artis Malaysia, apa masalah korang ha? Aku nak tanya ni, apa masalah korang?”


Sejak semalam, rakaman video Bigo itu tersebar di media sosial menyebabkan Fathia menerima kecaman hebat di Instagram miliknya.


Namun, Fathia mengambil pendekatan untuk tidak memberi jawapan yang jelas mengenai penyebaran kedua video tersebut.


Video itu boleh ditonton di bawah:Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment