Hafiz Hamidun Nafi Pernah Lakukan Seks Dengan Joy Revfa | KAKI PALU

Hafiz Hamidun Nafi Pernah Lakukan Seks Dengan Joy Revfa

Share on Google PlusTidak tahulah sejauh mana kisah pasangan ini saling berbalas kenyataan di laman sosial, Hafiz Hamidun baru-baru ini menafikan dakwaan bahawa dia pernah melakukan hubungan intim bersama isterinya. Hafiz menjawab perkara tersebut di Twitter.

“No, saya nafikan. Tak pernah bersama pun. Sah bercerai hari ni, kenapa dia nak cakap kahwin dia dengan say sah?,” soalnya kembali di laman Twitter berikutan laporan yang dikeluarkan oleh Beautifulnara.


Perkara tersebut juga dilihat sebagai tidak patut oleh warga laman sosial kerana kenapa tidak mempersoalkan perkara tersebut kepada Joy dan bukannya di laman sosial itu.


Semoga apa yang dilalui pasangan ini dapat diselesaikan dengan segera kerana perkara sebegini tidak elok dipanjangkan malah turut membuka kisah dalam kain bagai membuka pekung sendiri.


Selain itu, adalah lebih baik dan matang sekiranya perkara sebegini hanya dibincangkan secara berdepan dan bukannya berbalas kenyataan di laman sosial media. (rtky/s)


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment