Bapa Jadikan Anak Hamba Seks Hingga Lahir 8 Anak Akhirnya Dipenjarakan | KAKI PALU

Bapa Jadikan Anak Hamba Seks Hingga Lahir 8 Anak Akhirnya Dipenjarakan

Share on Google Plus


Seorang lelaki durjana yang telah merogol anaknya sendiri sehingga melahirkan lapan orang anak sepanjang 22 tahun akhirnya dipenjarakan selama 12 tahun dan lapan bulan.

Domingo Bulacio, 57, bagaimanapun tidak menunjukkan sebarang emosi ketika hukuman dijatuhkan oleh mahkamah di utara di Santiago del Estero, Argentina.

Dalam perbicaraan itu seramai 50 saksi dipanggil termasuk saudara-maranya.

Bulacio, yang juga dikenali sebagai Vernacho, telah berada dalam tahanan sejak Januari tahun lepas, iaitu selepas 45 hari melarikan diri.

Dia melarikan diri dari rumahnya di Villa Balnearia, selepas mangsa, yang dikenali sebagai Antonia, melaporkan kepada pihak berkuasa dan mendakwa bapanya menjadikan dia sebagai hamba seks sejak berusia 11 tahun, selepas menghalau isterinya.

DNA yang dijalankan mengesahkan lapan anaknya adalah anak Bulacio. Enam daripada lapan anaknya sebelum ini ditempatkan di sekolah berasrama dan kini telah kembali kepada ibunya.

Menurut Antonia, dia telah didera sejak kecil oleh bapanya dan seorang lagi saudaranya dan diugut bunuh jika mendedahkan perkara itu.

“Dari saat ibu saya keluar dari rumah itu, saya menjadi isteri kepada bapa saya. Dia akan memukul saya dengan kayu jika dia melihat saya berbual dengan jiran. Dia akan membunuh saya jika saya menceritakan segalanya,” katanya.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment