‘Biar Badan Dikerat, Daging Tinggal Seketul Najib Takkan Ganjak’ | KAKI PALU

‘Biar Badan Dikerat, Daging Tinggal Seketul Najib Takkan Ganjak’

Share on Google Plus
Membuktikan keberanian dan kesungguhannya demi bumi Palestin, Datuk Seri Najib Razak menegaskan beliau tidak akan berganjak daripada pendirian yang ada sekarang.


Berucap dengan nada yang penuh semangat di Masjid Putra, Putrajaya, Najib berkata tiada apa yang dapat mengubah pendirian berkenaan.


Selaku Perdana Menteri, beliau sama sekali tidak akan berganjak dalam usaha mempertahankan bumi Palestin dari Israel. Ini juga bertepatan dengan permintaan Allah terhadap hamba-hambaNya.


“Kita tak akan berganjak, buat apa sekali pun kita tak akan berganjak.


“Macam khutbah mufti tadi di dalam (masjid), kalau dikerat beberapa kali badan saya pun, walau tinggal seketul daging sekali pun saya masih mempertahankan prinsip ini,” kata Najib disambut laungan takbir.


Najib sebentar tadi mengetuai himpunan menyatakan sokongan terhadap Palestin dan membantah tindakan Rumah Putih mengiktiraf Baitulmuqaddis sebagai ibu negara Israel awal bulan ini.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment