Sadis! Seorang Wanita AS Dijumpai Meninggal Dimakan Oleh Anjing Peliharaannya | KAKI PALU

Sadis! Seorang Wanita AS Dijumpai Meninggal Dimakan Oleh Anjing Peliharaannya

Share on Google Plus


Pihak polis di Virginia, Amerika Syarikat, menjumpai mayat seorang wanita, Bethany Stephens yang dipercayai meninggal dunia akibat dimakan oleh dua anjing jenis pitbull peliharaannya.

Kejadian itu berlaku ketika Stephens membawa  dua ekor anjing peliharaannya itu berjalan ke kawasan hutan.

Selepas empat hari mayatnya ditemui, barulah polis mengadakan sidang media bagi memaklumkan kepada ramai disebabkan ada yang curiga dengan kematiannya.

Menurut polis, ketika dua ekor anjing itu ditemui Jumaat lalu, kedua binatang tersebut berusaha menyembunyikan sesuatu yang mereka sangkakan bangkai haiwan.

Namun rupa-rupanya ia adalah jasad Stephens.

“Saya memperhatikan, begitu juga dengan empat polis lain yang turut menyaksikan, anjing-anjing itu memakan tulang rusuk mangsa.

“Kecederaan akibat trauma yang dialami mangsa ada pada bahagian tekak dan wajah.

“Mangsa seolah-olah jatuh dan tidak sedarkan diri, lalu menjadi makanan kepada anjing-anjingnya hingga mati,” ujar seorang anggota polis, Jim Agnew.

Agnew berkata, pada mulanya dia tidak mahu menceritakan kejadian itu secara terperinci bagi menghormati keluarga Stephens namun setelah khabar angin tersebar luas, beliau tiada pilihan dan terpaksa memaklumkan kepada ramai mengenai kes itu.

Menurut keluarga Stephens, mereka sendiri hairan kerana anjing itu dipelihara oleh wanita itu dari kecil lagi.

Susulan kematian Stephens, dua ekor anjing berkenaan telah dibunuh dengan keizinan daripada keluarga Stephens.

Dua pitbul itu, masing-masing bernama Tonka dan Pacman, dijumpai oleh bapa Stephens, Jumaat lalu ketika mencari Stephens yang hilang.

“Stephens benar-benar cedera, tubuhnya jelas menunjukkan dia telah meninggal dunia beberapa hari sebelum ditemui,” kata Agnew kepada media sambil memberitahu pakaian Agnew juga koyak rabak.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment