Tunku Aziz Beri Bukti Kukuh Kepada 31 Juta Rakyat Malaysia Untuk Tolak DAP

Share on Google Plus


Kalau tanya pandangan DAP tentang diri mereka yang anti Islam dan Melayu, sampai ke mati taknak mengaku.

Tapi tindak tanduk mereka jelas DAP sebuah parti yang tidak begitu mesra dan tidak kearah mahu perkasakan hak bangsa Melayu dan agama Islam.

Lebih keterlaluan lagi apabila mereka turut tidak menghormati Raja-raja Melayu dan Perlembagaan Persekutuan.

Ini bukan fitnah atau cerita di kedai kopi, tapi ia hasil perkongsian pengalaman oleh bekas Naib Presiden DAP sendiri yang telah insaf iaitu Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim.

“Ketika Almarhum Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah ditabalkan sebagai Sultan Kedah, beberapa pemimpin DAP telah dijemput ke istana namun saya tidak dapat hadir kerana menghadiri mesyuarat Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC).


“Walau bagaimanapun, Lim Guan Eng berkesempatan hadir tetapi apabila pulang dari majlis tersebut dia seolah-olah memerli sistem pemerintahan beraja negara sebagai golongan feudal,” katanya kepada Utusan Malaysia semalam.

Sebab itu wajib keatas pengundi beragama Islam, pengundi berbangsa Melayu dan Bumiputera untuk tolak DAP sehabis-habisnya. Jangan beri peluang sedikit pun.

Para pengundi bukan Melayu dan bukan beragama Islam juga patut tolak DAP. Alasannya DAP ini cuba untuk menidakkan apa yang tersirat dalam Perlembagaan Persekutuan dan cuba mempersenda institusi beraja di negara kita. - KAKI PALU


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment