Vida Pernah Ditawar Jadi YB | KAKI PALU

Vida Pernah Ditawar Jadi YB

Share on Google Plus


PENGASAS produk kecantikan Vida Beauty, Datuk Seri Hasmiza Othman mendedahkan, bahawa beliau pernah ‘dilamar’ sebuah parti politik untuk menyertai dan bertanding mewakili mereka namun ditolak secara baik olehnya.

Beliau yang lebih dikenali dengan panggilan Datuk Seri Vida, berkata, penolakan itu adalah disebabkan beban komitmen yang tinggi jika menjadi ahli politik atau wakil rakyat.

“Ada diajak secara lisan… tapi tak mahulah, saya tak boleh beri komitmen, masa yang ada sekarang juga tak cukup nanti terbelah dua badan saya,” katanya dalam wawancara bersama Sinar Harian menerusi Live Facebook, semalam.

Dalam pada itu katanya, ketiadaan ciri ketokohan seorang YB dalam dirinya juga membuatkan beliau tidak mahu memasuki gelanggang politik.

“Taklah sayang, saya tak ada tokoh, lagi pun masa saya sibuk, kalau kita lihat ahli politik jadual mereka padat, jadi tak mahulah saya,” katanya lagi.

Dalam pada berbicara mengenai perjalanan kehidupannya kini, beliau berkata, ada beberapa projek yang akan laksanakan.

“Antaranya adalah fokus saya untuk membina sekolah Tahfiz di Tanah Merah, Kelantan. Insya-ALLAH saya akan keluarkan lagu kedua saya, jadi tunggu,” katanya. -Sinar


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment