Bukan Polis Saja, Ridzuan Hashim Pun Kena Tampar Dengan Farid Kamil | KAKI PALU

Bukan Polis Saja, Ridzuan Hashim Pun Kena Tampar Dengan Farid Kamil

Share on Google Plus
Pelakon Ridzuan Hashim masih binggung mengapa dirinya ditampar Datuk Farid Kamil sewaktu dia keluar dari bilik air semasa menjalani sebuah penggambaran di studio milik Soffi Jikan pada lewat malam Khamis lalu.

Menurut Ridzuan yang terkenal dengan watak King menerusi filem KL Gangster, kejadian berlaku ketika dia berada di set penggambaran drama terbaharunya,Uniknya Cinta arahan Shuhaimi Lua sekitar pukul 1.30 pagi.

“Saya pada waktu itu sedang memakai stokin dan tiba-tiba dia masuk ke dalam bilik pakaian serta meminta sehelai baju.

“Apabila saya beritahu semua pakaian di situ milik pelakon, dia dengan tidak semena-mena menampar pipi kiri saya sehingga merah,” katanya memetik Kosmo.

Tambah pelakon KL Gangster itu lagi, dia sempat menjerit kepada Farid dan bertanya mengapa dia ditampar.

“Saya jerit ‘Oi kenapa kau tampar aku’ namun Farid terus berlari keluar dan tingalkan keretanya di set penggambaran,”jelasnya lagi.

Ridzuan bagaimanapun memaklumkan sudah memaafkan perbuatan Farid dan tidak berdendam dengan pelakon tersebut.

Pada Khamis lalu, Farid telah menampar seorang anggota polis dan dua orang awam sewaktu berada di Balai Polis Trafik Kota Damansara. Dia kini direman empat hari untuk siasatan lanjut.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment