Giliran Boy Iman Pula Cipta Lagu Untuk Peminat | KAKI PALU

Giliran Boy Iman Pula Cipta Lagu Untuk Peminat

Share on Google Plus

Zaman sekarang tidak perlu bersuara sedap pun boleh buat lagu sendiri. Terbaru, Boy Iman pula bakal melancarkan lagu single pertama beliau bertajuk Malas Nak Layan. Lagu tersebut juga dicipta oleh KRU.


“Tak sabar nak launch single lagu saya dan mtv, #malasnaklayan. Dibuat khas selepas berlakunya “musibah” pada diri saya. Untuk semua yang support dan haters saya. Dicipta sepenuhnya oleh Edry KRU. Lirik oleh Edry/DBI/Becky. Terbitan DBI Entertainment Sdn Bhd,” tulisnya.Menurut perkongsian di Instagram, Boy mencipta lagu itu khas buat peminatnya juga haters yang menyokongnya selama ini. Nama Boy mula disebut apabila kontroversi penipuan hartanah melibatkan ratusan mangsa yang membuat laporan polis.Sebelum ini, Datuk Seri Vida menggemparkan industri hiburan apabila mengeluarkan lagi I Am Me serta mendapat respon yang hebat sehingga trending. Ingin mengikut jejak langkah, Datuk Seri Aliff Syukri dan Nur Sajat juga berbuat demikian- biarpun cubaan itu agak gagal.Semakin warna warnilah industri hiburan dengan lagu-lagu dari usahawan berjaya Malaysia selepas ini. Tak sabar rasanya nak dengar lagu baru Boy. Mana tahu mungkin suaranya sedap dan tidak auto tune. (rtky/w)


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment