Pancut Air Mani Selepas Puas Rogol Guru Di Parkir IPD | KAKI PALU

Pancut Air Mani Selepas Puas Rogol Guru Di Parkir IPD

Share on Google PlusTRAGIS… Seorang guru wanita berdepan pengalaman hitam apabila diperkosa oleh seorang pegawai polis berpangkat Inspektor dalam kejadian awal pagi Selasa, 5 Disember lalu.
Dalam kejadian kira-kira pukul 2.10 pagi, mangsa dirogol di dalam kereta milik pegawai berkenaan ketika berada di kawasan parkir Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kulim, Kedah.

Sebelum kejadian, mangsa mulanya telah dihubungi oleh pegawai polis tersebut yang mengajaknya untuk berjumpa bagi berbincang mengenai satu laporan polis yang dibuat wanita itu dua hari sebelumnya.

Mangsa kemudian tiba di IPD Kulim kira-kira jam 6 petang dan tanpa semena-mena, dia terus diajak ke pasar raya besar Giant di Perai, Pulau Pinang oleh inspektor tersebut.
Selesai beli belah, suspek mengajak pula mangsa menemaninya memancing di sekitar kawasan Perai dan tidak lama selepas itu, mangsa diajak ke sebuah pusat karaoke di Seberang Jaya.

Mangsa pada mulanya menolak ajakan itu tetapi akhirnya bersetuju setelah suspek berjaya memujuk supaya hanya menemaninya untuk sebentar sahaja sebelum balik ke rumah.

Difahamkan, mangsa telah cuba dipeluk dan dicium tangan oleh suspek ketika berada di pusat karaoke tersebut kira-kira jam 12 tengah malam.

Mangsa yang agak berang dengan tindakan pencabulan seksual oleh suspek hanya mampu menolak permintaan lelaki itu dan cuba mengendahkannya.

Suspek kemudian menghantar mangsa pulang ke IPD Kulim kira-kira jam 2 pagi dan ketika itulah Inspektor terbabit mula menunjukkan sisi sebenarnya.

Belum sempat guru itu keluar dari kereta, pegawai terbabit dengan rakus mencium mulut mangsa sambil cuba melafazkan perasaan sayangnya terhadap wanita tersebut.

Mangsa yanng cuba lawan namun ia ternyata tidak termampu menghalang kudrat gagah lelaki berkenaan malah hanya disuruh berdiam diri untuk menikmati aksi jimak itu.

Suspek kemudian menyelak tudung dan baju mangsa sebelum memasukkan batang zakarnya ke dalam lubang kemaluan mangsa untuk dihenjut alat kemaluannya beberapa kali.

Selesai memuaskan nafsu seks dengan memancutkan air maninya ke perut mangsa, pegawai itu meminta wanita tersebut mengenakan balik pakaian dan diminta pulang ke rumah.

Bagaimanapun mangsa yang amat trauma dengan pengalaman kejadian serangan seksual yang tidak terduga itu difahamkan telah membuat laporan polis di IPD Kulim.

Difahamkan, pegawai polis terbabit pernah dianugerahkan Pelatih Terbaik Latihan Luar ketika mengikuti Kursus Asas Latihan Polis pada 2016. – Agensi


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment