Pelajar Terkejut Dapat Tahu Profesor Pernah Belakon Filem Lucah Gay | KAKI PALU

Pelajar Terkejut Dapat Tahu Profesor Pernah Belakon Filem Lucah Gay

Share on Google PlusPENUNTUT di sebuah universiti di Itali terkejut apabila mendapati profesor yang mengajar matematik di situ rupa-rupanya pernah menjadi pelakon filem lucah untuk gay.

Ruggero Freddi, sebelum ini dikenali sebagai Carlos Masi dalam filem lucah lakonannya, mengajar di La Sapienza University, di Rome.

Kisah silamnya itu terbongkar selepas pelajar di universiti terbabit melihat gambar lucahnya di dalam Facebook.

Namun Freddi berkata, dia tidak sedih walaupun sejarah silamnya itu didedahkan sebaliknya dia bekerja dalam industri tersebut untuk mencari wang.

Dia telah berhijrah ke Amerika Syarikat ketika berlakon dalam industri filem lucah dan pernah berlakon dalam filem bertajuk `Big N Plenty’ dan ‘Man Country’.

“Ada pelajar yang memuatnaik semula gambar itu dan dari situ kehidupan silam saya telah terdedah. Sejujurnya ia bukan satu rahsia,” katanya.

Freddi kembali semula ke Itali pada 2013 dan mendapat master dalam bidang matematik iaitu tambahan kepada ijazah dalam bidang kejuruteraan komputer. – AgensiShare on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment