Sajat Akui Tak Kisah Terima Banyak ‘Dislike’ | KAKI PALU

Sajat Akui Tak Kisah Terima Banyak ‘Dislike’

Share on Google PlusPENGASAS Let’s Cantik Skincare, Nur Sajat mengakui tidak terkesan dengan kecaman dan jumlah ‘dislike’ yang diterima di Youtube menerusi muzik video terbaru, Abang Nak Tegur 3.0.

Malah usahawan ini berkata, beliau sama sekali tidak mengambil pusing berhubung perkara itu kerana merasakan jumlah tontonan adalah lebih penting berbanding like atau dislike.“Sejujurnya, saya tak risau tentang hal itu kerana kita tak boleh nak paksa orang suka lagu kita. Apa yang penting jumlah tontonan tinggi.

“Pelik, walaupun orang tak suka saya, tapi mereka tetap nak tengok apa saya buat!,” katanya dipetik mStar Online.

Ditanya mengenai kecaman segelintir netizen terhadap video klip berkenaan, Sajat berkata, beliau mengabaikan sahaja komen negatif itu selain mengakui sudah buat sehabis baik.

“Setelah dipelawa Datuk Aliff dan KRU untuk menyanyi lagu ini, saya cuba-cuba sahaja lah. Saya bukan nak serius sangat dalam bidang ini.

“Saya hanya buat kerja dan selebihnya ditentukan oleh pendengar dan penonton di luar sana. Komen-komen negatif, abaikan sahaja.

“Saya sudah buat yang terbaik dan apa yang ditunjuk itu adalah hasil sepanjang penggambaran kami di Sepanyol,” ujarnya.

Sehingga kini muzik video, Abang Nak Tegur 3.0 sudah ditonton lebih 100,000 kali sekal igus menjadi trending nombor satu di laman Youtube, sejak dimuat naik pada Selasa.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment