Fasha Sandha Yang Tonjol Lurah Gersang, Makcik Bawang Pula Yang Meroyan Sakan | KAKI PALU

Fasha Sandha Yang Tonjol Lurah Gersang, Makcik Bawang Pula Yang Meroyan Sakan

Share on Google Plus
Nama Fasha Sandha memang tidak asing lagi dalam industri lakonan tanah air, meskipun sudah boleh dikatakan sebagai pelakon senior tetapi Fasha masih lagi dihujani dengan tawaran berlakon drama mahupun filem.


Terbaru, ibu kepada dua orang cahaya mata itu telah memuat naik beberapa keping gambar di akaun Instagram-nya yang menunjukkan dia menghadiri malam berinai majlis perkahwinan pelakon, Elvina Mohamad dengan pasangannya, Datuk Haniff Borhan yang bertemakan Bollywood.Namun, pakaian Punjabi yang dipakai oleh Fasha pada malam berinai itu telah menimbulkan perbalahan dikalangan makcik-makcik bawang kerana dalam salah satu gambar yang dikongsi oleh Fasha itu jelas menampakkan lurah dadahnya.Itu membuatkan makcik-makcik bawang meroyan meninggalkan komen berbaur kecaman, kritikan serta teguran kepada Fasha.  Menasihati pelakon ‘Lara Aishah’ itu supaya segera membuang gambar seksi itu kerana ia mengundang komen-komen yang tidak elok.


Namun, tidak semua mengkritik Fasha, terdapat juga segelintir netizen yang tampil membidas semula komen-komen makcik bawang meminta supaya mereka menegur dengan cara yang baik kerana pada malam itu bukan Fasha seorang sahaja yang berpakaian seksi tapi ramai lagi.

Kita fikir positif sahaja, mungkin Fasha tidak perasan gambar itu menampakkan lurah dadanya sehingga menimbulkan perbalahan besar di Instagram. Tapi, nampaknya itu semua tidak meninggalkan kesan pada Fasha kerana gambar seksi itu masih ada lagi di Instagram-nya.

Apa pun, harap Fasha akan lebih berhati-hati jika ingin memuat naik gambar seperti itu selepas ini supaya ia tidak menimbulkan fitnah atau menjatuhkan imej Fasha sebagai pelakon mahupun sebagai ibu tunggal. -UNShare on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment