Guru Ketagih Seks Dengan Pelajar Sendiri, Sanggup Berhenti Kerja | KAKI PALU

Guru Ketagih Seks Dengan Pelajar Sendiri, Sanggup Berhenti Kerja

Share on Google Plus
SEORANG guru wanita di Arizona, Amerika Syarikat (AS) dituduh melakukan hubungan seks dengan pelajarnya berusia 13 tahun.

Berdasarkan rekod mahkamah, guru terbabit melakukan seks oral terhadap remaja berkenaan di dalam sebuah kelas di Sekolah Rendah Las Brisas Academy, Goodyear, dua minggu sebelum ditahan.

Memetik Dailymirror, Brittany Zamora, 27, didakwa melakukan hubungan seks dengan remaja berkenaan sebanyak tiga kali serta melakukan seks oral terhadap mangsa di dalam keretanya antara 1 Februari hingga 8 Mac.Kedua-dua mereka juga bertukar gambar bogel dan mula menjalin hubungan apabila guru yang sudah berkahwin itu menggodanya menerusi sebuah aplikasi sembang selain sering berbalas mesej berunsur lucah.

“Kalau saya boleh berhenti kerja dan melakukan seks dengan awak sepanjang hari, saya akan buat,” kata guru itu menerusi salah satu mesej di telefon bimbit pelajar lelaki berkenaan.

Brittany ditahan Rabu lalu selepas ibu bapa remaja berkenaan menemui mesej yang menunjukkan kedua mereka menjalin hubungan seksual.

Sementara itu, ibu bapa remaja terbabit memberitahu polis bahawa suami Brittany ada menghubungi bapa remaja itu dan memujuknya agar dia tidak menghubungi pihak berkuasa mengenai tuduhan berkenaan.

Suami tertuduh memberitahu bapa remaja itu bahawa isterinya telah ‘melakukan satu kesilapan besar, tetapi dia sangat sayangkan kanak-kanak’.

Sementara itu dalam laporan Arizona Republic, Brittany akan dibicarakan di mahkamah pada Khamis ini.


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment