Ude Mohon Intan Liana Bekas Isterinya Itu Jangan Berdrama Lagi | KAKI PALU

Ude Mohon Intan Liana Bekas Isterinya Itu Jangan Berdrama Lagi

Share on Google Plus
Jika sebelum ini bekas suami Intan Liana, Ude dilihat kurang bersuara, nampaknya hari ini selepas sah penceraian mereka, Ude telah menyatakan beberapa perkara tentang punca hubungan kepada pihak media. Kawal emosi anda sebelum meneruskan bacaan di bawah ini.

“Dia cakap tidak tahu salah kenapa ingin diceraikan dan kami tidak pernah berbincang masalah ini. Sedangkan dia tahu masalah dalam rumah tangga kami sudah berlarutan sejak dua tahun lalu”


“Saya selalu berbincang cara baik dan kalau boleh tidak mahu masalah ini diperbesarkan. Kenapa dia tidak bercakap kebenaran ini? Jadi saya agak terkilan kenapa dia mengeluarkan kenyataan ini. Tindakannya itu secara tidak langsung membuka aib saya.

“Orang mula berpandangan negatif terhadap saya sehingga ramai beranggapan saya bapa tidak bertanggungjawab dan banyak lagi. Jadi, kepada Intan berhenti drama air mata,” jelasnya kepada Harian Metro.

Bagaimanapun, Ude tidak menjelaskan secara lanjut tentang perkara yang menjadi punca perpisahan mereka selain menyatakan bahawa ia terlalu peribadi buat dirinya.
“Saya tidak mahu bercerita apa masalah kami sejak dua tahun lalu. Ia terlalu peribadi buat saya. Kalau dia nak bercerita, ia terpulang. Apa yang penting saya tidak akan bercakap apa-apa”

“Banyak kali saya ajak berbincang, tetapi semuanya gagal. Pun begitu, jika ada yang tetap beranggapan saya sebaliknya, terpulang kepada mereka kerana mereka tidak tahu apa masalah sebenar. Takkan saya nak cerita semua hal dalam rumah tangga kami”

“Jadi saya berharap netizen perlu berlaku adil dengan tidak meletakkan kesalahan sepenuhnya atas diri saya,” katanya.

Tambah Ude, dia juga menarik balik permohonan cerai kali pertama pada November lalu kerana Intan sedia untuk berbincang masalah mereka.

“Malangnya, Intan tidak memberikan kerjasama atas apa yang dipersetujui. Sebaliknya setiap kenyataan dikeluarkan mengeruhkan lagi keadaan. Banyak kenyataan diputar belit,” katanya. Jika diingat balik, apa kenyataan yang diputarbelitkan Intan ya? (rtky/s)Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment