BN Yakin Menang PRU14, Catat Keputusan Lebih Baik | KAKI PALU

BN Yakin Menang PRU14, Catat Keputusan Lebih Baik

Share on Google Plus
Percakaran luaran dan dalaman Pakatan yang diterajui Tun M memberi kelebihan kepada BN untuk menang besar dalam PRU14 pada 9 Mei nanti. Menerusi wawancara dengan media antarabangsa, Bloomberg, PM Najib Razak juga yakin rakyat semakin bosan dengan drama tagih simpati Tun M yang kononnya mahu menyelamatkan Malaysia, namun hakikatnya bekas PM itu hanya tamakkan kuasa!

Bukan itu sahaja, pergolakan PKR-DAP-PPBM-PAN sejak akhir-akhir ini menyebabkan pengundi Cina, yang sering didakwa Pakatan sebagai penyokong mereka, merasa bosan dengan karenah pemimpin gabungan itu. Najib yakin sokongan terhadap Pakatan juga semakin merudum memandangkan tiada lagi bantuan dari PAS.

Beberapa hari menjelang PRU14, Najib menyatakan keyakinannya bahawa BN akan mencatatkan keputusan yang lebih baik pada kali ini malah bertegas tiada pergerakan untuk merubah kerajaan sedia ada.

#BersamaBN #DahulukanRakyat


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment