Peminat Mahu Janna Nick & Sufian Suhaimi Bercinta | KAKI PALU

Peminat Mahu Janna Nick & Sufian Suhaimi Bercinta

Share on Google PlusSejauh mana fantasi peminat ini akan menjadi kenyataan tidaklah diketahui namun bagi Janna Nick sendiri, memang ada peminat yang mahu dia dan juga Sufian Suhaimi menjalin cinta. Perkara ini dihangatkan lagi dengan komen yang ditinggalkan Janna di Instagram Sufian.

“Sebenarnya saya dah kenal Sufian sejak dua tahun lalu dan ayat romantik itu hanyalah gurauan, bukan betul-betul pun. Memandangkan nama Sufian sedang hangat diperkatakan mengenai isu peribadi (putus tunang), jadi orang mula kaitkan dengan komen saya itu”


“Saya hanya menulis tajuk lagu terbarunya berjudul Di Matamu, lagu tu pun sekarang tengah trending. Jadi jangan salah faham, kami gurau-gurau sahaja,” jelasnya kepada mStar Online.


Namun dalam masa yang sama, Janna menjelaskan bahawa bagi segelintir peminat tegar yang mengenali dirinya, mereka pastinya sudah mengetahui bahawa pelakon wanita ini sememangnya suak bergurau dengan rakan-rakan selebriti. (rtky/s)


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment